Mere ro i hverdagen

Få pulsen ned 

I en hektisk hverdag kan det være svært at finde tid til at få pulsen ned. ”Mere ro i hverdagen” er en koncert, som giver mulighed for at komme helt ned i gear.

Hvad kan I forvente?
Musikerne spiller sange, som er skabt til at få pulsen ned, så roen kan indfinde sig. Når I giver jer hen til musikken, kan I opleve at jeres åndedrag bliver dybere, jeres muskler slapper af, og at hverdagens tankemylder bliver formindsket. Vi har både kunstnere som spiller solo og duoer, hvor I får to musikere ud.

Når dagen er omme
I får en koncertoplevelse, som også gavner på længere sigt. Den ro, som koncerten giver, kan mindske både akutte og længerevarende stresssymptomer, hvis I generelt passer godt på jer selv. I vil gå fra koncerten med et roligt sind, og I vil føle jer afslappede og afspændte.

Hvorfor er det godt at lytte til rolig musik?
Denne her koncert er en gave til dem, du giver den til. Det er nødvendigt at trække stikket en gang imellem. Med koncerten giver du lytterne mulighed for at være til stede i nuet og finde ro. ”Mere ro i hverdagen” giver et åndehul, hvor I kan genoplade jeres batterier og sammen finde tilbage til roen og velværen i en ellers travl hverdag.