OM MUSICBOX

Bag om MusicBox

Velkommen til MusicBox
MusicBox er et community af professionelle sangere, sangskrivere, musikere, korledere og andre kreative, som lever og ånder for at formidle, spille, synge og skabe.

Vi tilbyder nye alternativer til traditionelle workshops, teambuildings og koncerter.

Til private og erhverv
MusicBox henvender sig til dig som planlægger en workshop eller teambuilding for dine kollegaer, familie, venner, elever, studerende eller dig, som skal finde en spændende koncert eller underholdning til et arrangement.

Visionen med MusicBox er at udvide horisonter, så flere bliver klar over, hvor mange forskellige musiktilbud, som er tilgængelige i vores dejlige samfund.

Musik danner fællesskaber, styrker samarbejdsevner og bygger broer mellem mennesker.
Det har vi altid vidst, men det er først nu, vi som samfund rigtig er begyndt at forstå, hvor grundlæggende musik er. Det er i kølvandet på den tendens, at MusicBox er opstået, og vi har skabt denne platform, for især at promovere unikke musikevents, som ikke findes så mange andre steder.

Vi glæder os til at bringe musikken til dig

Vores kerneværdier

Gennemsigtighed
Det er nemt og overskueligt at booke hos os. Vores events er tydeligt beskrevet, og vi oplyser altid, hvad de koster, så I slipper for først at kontakte os, for at forhandle om en pris. Vi vil altid gerne svare på spørgsmål og hjælpe med at finde et passende event til jeres arrangement

Kvalitet
MusicBox står for kvalitet frem for kvantitet. Alle på MusicBox er professionelle og har erfaring indenfor deres felt. Vi sender kun de bedste ud til jer! Det overskuelige udvalg af musikere gør det nemt for jer at finde det rette match til jeres arrangement.

Fair betaling
Når I booker et event hos os, får musikerne altid en løn, som passer til det arbejde, som ligger før, under og efter et event. Alt for mange musikere bliver underbetalt, og det vil vi gøre op med! Vi presser ikke priserne op, men fastsætter dem, så de afspejler, hvad det koster at hyre musikere og at holde MusicBox kørende.