Musikquiz

Live musikquiz til dit arrangement

Hvordan er det nu den sang går?

Livemusik quiz er en ny måde at tænke teambuilding på. I får et band ud, som har en musikquiz med til jer. I dyster i hold om at gætte de sange, som bandet spiller. Gætter man sangen, så skal man gribe mikrofonen og synge den. Musikquiz er egnet både til private og erhverv. 

Hvad kan I forvente?
Bandet sætter deres gear op i jeres lokaler, og så har de forberedt en quiz fyldt med hits til jer! I deler jer ind i hold og gør klar til at dyste mod hinanden. Bandet spiller en sang, og når en eller flere af jer har gættet hvilken sang det er, så er det med at skynde sig op og gribe mikrofonen! Hvis man har gættet rigtigt, får man en sangtekst, så man kan synge hele sangen. Bandet hjælper gerne med at synge, og det er helt tilladt at få hjælp af sine holdkammerater undervejs. Der er en præmie til vinderholdet. Quizzen tager ca. 60 minutter! Efterfølgende er det tid til at få kridtet danseskoene, for så spiller bandet en koncert på 45 minutter, hvor I kan få danset godt igennem eller sidde og nyde musikken.

Når dagen er omme
Det er hamrende sjovt at lave livemusik quiz! Humøret vil være højt, og I vil have alverdens sange på hjernen. I vil have bakket hinanden op, og måske have oplevet sider af hinanden (og jer selv), som I ikke kendte til før.

Hvorfor have en musikquiz med liveband?
Der sker noget magisk, når musik spilles live. Vi åbner os mere op, og kroppen bliver fyldt med energi. Musikquizzen er en sjov, ny måde at bringe teamet tættere sammen på og bringe mere energi ind i hverdagen.