Nordisk folkemusik

Tilbage til rødderne

Nordisk folkemusik er en nærværende koncert, workshop og teambuilding, som tager jer tilbage til nordens musiske rødder. I får folkemusikere ud, som spiller musik for jer, som er blevet overleveret fra generation til generation. I forlængelse af koncerten aktiverer musikerne jer i et let danseforløb med en struktur, som alle kan være med på.

Hvad kan I forvente?
I kan forvente dedikerede og knalddygtige musikere, som formår at få musikken ud over scenekanten og ind under huden på jer. Efter koncerten bliver I tydeligt instrueret i de nordiske danse, som musikerne har taget med til jer. Ofte er det sådan, at alle får danset med alle, og at der bliver grint meget og måske svedt en smule. I vil mærke det fællesskab, der opstår, når man danser sammen. Alle kan være med, så I kan trygt give jer hen til dansen og musikken.

Når dagen er omme
Der er sprudlende energi i folkemusik, og det smitter. I går fra arrangementet med højt humør og et smil på læben. Workshoppen vil have styrket jeres fællesskab, teamspirit og samarbejdsevner.

Hvorfor lytte og danse til folkemusik?
Folkemusikken er blevet genopdaget i løbet af det sidste årti. Der er flere og flere unge mennesker, som uddanner sig indenfor folkemusik, og folkemusikfestivaller og -stævner skyder op over hele landet. Folkemusikken er en vigtig del af vores historiske og nationale identitet. Tænk sig, at vi kan spille musik som vores forfædre og formødre også spillede og dansede til. Folkemusik og dans er befriende og legende af karakter, og man kan ikke undgå at blive grebet af fællesskabet og stemningen omkring den.

Musik grupperne i Nordisk folkemusik varierer i størrelse. Derfor vil workshoppen enten koste 8.400 kr. ekskl. moms eller 12.000 kr. ekskl. moms alt efter hvor mange musikere, I skal have ud. Skriv til os, så hjælper vi med at finde den bedste løsning til jer.