Bonnie Denise Christiansen

Bonnie Denise Christiansen er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium 2008 med sang som hovedfag, og afsluttede i 2013 solistklassen i rytmisk korledelse fra det Jyske Musikkonservatorium. Hun underviser i korledelse i Danmark og udlandet, og er til daglig dirigent og arrangør for de københavnske kor Momentum og Harmonize. Bonnie synger med på Bobby McFerrins album ‘VOCAbularies” og har sunget kor for Etta Cameron og andre danske kunstnere både live og i studiet.

Fællessang
Der opstår en helt særlig magi, når mennesker synger sammen. Den gode musik og nærværet er en af grundene til at Bonnie elsker at lede fællessang. Hun har spillet til morgensang på AOF i mange år, og er vant til at skabe god stemning og fællesskab omkring de sange vi alle elsker at synge med på. Hun har erfaring med popsange, arbejdersangbogen og de danske årstidssange. Dagen starter selvfølgelig med en sjov og grundig opvarmning af stemmen, og herefter er det blot at lade musikken tale igennem jer.

Kor for en dag
Denne workshop er for jer, som vil prøve kræfter med at synge sammen på et lidt højere niveau end den enstemmige fællessang. Musik styrker gruppens fællesskab, og I vil lære nye sider af hinanden at kende. Stemmen og kroppen varmes grundigt op, så stemmen kan klare mange timer med sang uden at blive slidt. Bonnie medbringer let tilgængelige korarrangementer, som kan læres på den tid, I har sammen. Det skal være sjovt, og der skal være tid til sjove øvelser undervejs!

Bonnie Denise Christiansen tilbyder: