Funky factory

Funky Factory er fem festglade partydrenge, der kan sætte gang i det vildeste dansegulv! Det er lige meget om du er udadvendt eller indadvendt, fra Jylland eller øerne, fra byen eller landet. Funky Factory får ALLE op af stolene! Tag en ekstra T-shirt med, for det bliver hot og vådt.

Koncert
Bandet garanterer et show, der vil blive husket, med hits fra 70’erne, 80’erne og i dag. På sætlisten finder man Michael Jackson, Prince, James Brown, Stevie Wonder, Maroon 5, Donna Summer, Earth Wind and Fire, Bruno Mars og mange andre fede musikere. 

Funky Factory tilbyder også intimkoncerter eller unplugged koncerter til arrangementer, hvor musikken skal være mere afdæmpet og fungere som baggrundsmusik. 

Livemusik quiz
Funky Factory stiller op til et sjovt event, hvor I quizzer og gætter sange fra 70’erne, 80’erne og i dag. Numrene vil være korte dele af kendte eller mindre kendte numre. Gæt sangen, grib mikrofonen, og så er der lagt i kakkelovnen til en festlig aften.

Livemusik karaoke
Prøv kræfter som forsanger i Funky Factory. Kom op på scenen og syng alle jeres yndlingssange fra bandets brede repertoire og oplev hvor fedt det er at have et groovy band i ryggen.

Funky Factory tilbyder: