Gå i stå

Den danske duo Gå i Stå er et musikalsk projekt, der ønsker at hylde langsommeligheden, sætte et fokus på hverdagens skønhed og skabe et rum for hvile. Duoen består af Ester Haslund-Gjerrild og Emil Christensen.

Udtrykket ”gå i stå” er egentlig negativt ladet, men duoen ønsker at vende dette om og sætte fokus på, at det en gang imellem er godt at kunne gå i stå, for at mærke hvor man er.

Duoen skriver dansksprogede sange, fulde af poetiske landskaber og historiefortællende elementer. I foråret 2021 udgav Gå i Stå sin første EP.

Mere ro i hverdagen
Selvom Gå i stå sætter fokus på at skrive musik, der omhandler hvile, så skal man ikke forvente en meditativ koncert med Gå Stå. I stedet skal man forvente en koncert, som tager lytteren med på en rejse, der rækker helt fra en boblende livsfryd midt i et sommer blomsterbed til stemmens yderste klippeafsats, der råber ”forglem mig ej”.

Med Esters helt skrøbelige, nærværende stemme og Emils omsluttende melodiske lydtæppe, skabes der et rum hvor pulsen sænker sig og vejrtrækningen bliver dybere. Et rum, hvor man for et øjeblik oplever, at livet går lidt i stå.

Gå i stå tilbyder: