JUMPBAND

Efter mere end 10 år sammen er Jumpband en velsmurt festmaskine!

De dygtige musikere i Jumpband fandt sammen om deres lyst til at underholde og sætte gang i et dansegulv. Deres stærke individuelle musiske kompetencer er basis for et sammenspillet band, der fremstår særdeles professionelt.

Koncert
Med deres brede repertoire og store energi formår Jumpband at skabe en fest, som giver dig lyst til at sætte fut under danseskoene. De leverer et show der huskes, mens toner fra 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og i dag flyder ud af højtalerne.

Jumpband har altid arbejdet målrettet på at skabe et internt godt samarbejde og en stærk fællesskabsånd. Når bandet fyrer den af, kan selv dem på bagerste række ikke undgå at blive smittede af bandets energiske energi og gode stemning.

Jumpband tilbyder også en udvidet pakke, hvor bandet spiller en mere rolig koncert ved gæsternes ankomst og under middagen, hvorefter de giver den fuld gas, når dansegulvet skal indtages.

Livemusik quiz
Jumpband stiller op til et hyggelig event, hvor I quizzer og gætter sange fra de seneste årtier. De fleste gåder vil være korte dele af kendte eller mindre kendte numre. Så hvis du er god til at komme i tanke om, hvad sangen hedder, så er det lige noget for dig.

Livemusik karaoke
Er der behov for at komme lidt på slap line, så stiller Jumpband op med sit kæmpe repertoire og lader jer gå linen ud med et fedt liveband i ryggen.

En aften med Jumpband vil du ikke fortryde!

Jumpband tilbyder: