La Loba

La Loba er en vokalgruppe, der spænder bredt fra pop, nordisk, jazz til indie. Læn jer tilbage og tag imod, når vi udfolder lyden af fløjlsblød girl power.

Vokalgruppen består af Kristine Poulsgaard Tjørnholm, Merete Gry Jacobsen og Andrea Krüger Holm, der alle er erfarne sangere og korledere. Vi lægger stor vægt på at udnytte vores faglige og kunstneriske forskelligheder til at løfte både sange og publikum – hvilket I også kan opleve i løbet af koncerten.

Koncert
Vi vil føre jer ind i et mangefarvet landskab, hvor I vil opleve både inderlige solnedgange og store horisonter. Vi gør altid musikken til vores egen, det gælder både i forhold til udtryk, klang og arrangement.

I vil opleve sange, der er stramt komponerede, men også passager med improvisation. Nogle sange har et rytmisk drive, andre flyder afsted. Det kan blive smukt, groovy eller kantet, men vi har altid et fokus på den personlige fortolkning af tekstens og musikkens budskab.

Kor for en dag
Hvad gør man, når man både vil nyde og yde? Begge dele, selvfølgelig. I denne kombinerede koncert og workshop vil La Loba give jer en ganske særlig oplevelse. I løbet af workshoppen vil vi optræde med og forklare ideerne bag udvalgte sange, men I får også mulighed for selv at folde jer ud vokalt.

Oplev på egen krop, at man bliver glad af at synge sammen, og at sang understøtter følelsen af samhørighed og forbundethed. Med dette arrangement går I et skridt videre end den sædvanlige teambuilding, fordi vi her har 3 dygtige og erfarne korledere til både at lede og støtte processen. I får derfor kompetent guidning i øvelserne, når vi arbejder med krop og stemme og får dermed skruet ørerne og stemmen op på et højere niveau.

La Loba tilbyder: