Maren Hallberg Larsen

Maren Hallberg Larsen formår at ryste folk sammen i en verden af musik, sang og dans. De efterlades med et smil om læben og varme i kroppen – der er lagt op til en særlig oplevelse.

Maren spiller harmonika og har både en kandidat i folkemusik og en kandidat i klassisk harmonika. Hun har de sidste 20 år levet som freelance musiker.

Koncert og workshop
Et event med Maren vil typisk starte med en koncert, hvor publikum får lov til at lytte og mærke musikkens evne til at række ind i følelserne. Marens musikalske udtryk er præget af den nordiske folketone samt klezmer musikkens vildskab, og hun spiller med nærvær og nerve.

Derefter kan der komme en aktiverings del, som får deltagerne til opleve det fællesskab, der opstår ved at danse sammen. Her tager Maren styringen, så alle kan hengive sig til et let danseforløb, hvor der er en struktur, som er nem at forstå. Alle får danset med alle, og der bliver grinet og svedt. I rygsækken har Maren også en masse sanglege, lette kortsatser og rytmelege.

Maren formår at skabe et musikalsk samvær, hvor deltagerne får fælles oplevelser via musik, dans, sang og leg, og får set sine kollegaer/gæster fra nye sider.

Maren Hallberg Larsen tilbyder: