Sjäv feat. Nathasja

Sjäv feat. Nathasja får det gode humør frem, når de svinger instrumenterne til både koncert og dans.

Folkemusik duoen Sjäv, bestående af violinist Annelene Toft og guitarist Michael Hornhaver, spiller medrivende melodier, der vil få enhvers fødder til at vippe med.

Koncert og workshop
Duoen tager lytteren med på en musikalsk rejse gennem den traditionelle nordiske folkemusik. De krydrer koncerten med historier om, hvordan musikken blev spillet engang, og de spiller også egne nye kompositioner.

Undervejs i koncerten vil violinist og danser Nathasja Hansen gøre duoen selskab, inden hun guider deltagerne sikkert gennem en række traditionelle folkedanse. Nathasja har mange års erfaring som danseunderviser, både på flere niveauer og for en bred målgruppe af mennesker, så alle kommer helskindet rundt på gulvet.

Folkedansen er god til at ryste mennesker sammen på en måde, der både er sjov, uforpligtende og helt exceptionel social. Med et afvekslende program af både par-, kreds- og rækkedanse vil deltagerne opleve dansens unikke fællesskab, ledsaget af livemusik spillet af Sjäv, hvilket giver et ekstra pift til oplevelsen på gulvet.

Gruppen garanterer et festligt indslag, hvor fællesskabet bliver styrket gennem både musik og dans.

Sjäv feat. Nathasja tilbyder: