Sømandskoret

Sømandskoret sætter bølgegang i gaden, når vi spiller op til fællessang og synger sømandssange, du helt sikkert kender. Du kan læne dig tilbage og nyde de kække nyhavnsviser eller skråle med på ”Alle sømænd er glade for piger”.

Sømandskoret består af Niels Jul Bruun, Emil Riscaldini, Rasmus Paludan Wogensen og Jakob Gustav Winckler. Vi er gamle venner fra tiden på Sankt Annæ Gymnasium og har sunget og spillet sammen i Sømandskoret siden 2018. Med sømandskraverne på synger vi fra hjertet og har en stor fornøjelse ud af at dele spilleglæden med resten af selskabet.

Koncert
Sømandskoret er en barbershop, der synger og spiller egne arrangementer af kendte sange, som kredser om livet til søs. Repertoiret spænder bredt: vi synger om havet omkring Danmark men går også i land med sailoren og kommer forbi Katinkas kyske bo i Nyhavn. Vi synger ud fra opfattelsen af, at det skal være sjovt at spille musik, og det smitter af på koncertoplevelsen. Vi vil gerne have forsamlingen med på legen, og derfor laver vi teksthæfter, så publikum kan synge med på nogle af numrene. Vi målretter gerne hæfterne specifikt til dit arrangement.

I kan forvente en festlig og anderledes koncertoplevelse, hvor vi tager jer med på en rejse igennem et fantastisk repertoire af våde viser, smukke sange om havet og swingende sømandsblues. Måske nynner du stadig ”Kooom igen til mandalay”, når dagen er omme. Måske har du opdaget en ny sømandssang, du ikke kendte i forvejen. Du har i hvert fald fået en koncertoplevelse, som sætter sig på smilebåndet i lang tid efter.

Sømandskoret leverer en nærværende koncert, som er befriende uformel. En oplagt anledning til at koble af og slippe din indre søulk løs sammen med resten af forsamlingen. Hvis du er på udkig efter en løssluppen og inviterende form for underholdning, så er sømandskoret noget for dig.

Sømandskoret tilbyder: